Wie is Thijn?

 Ik ben Thijn van den Beld, geboren op 18-07-1995 en op het moment student aan het Windesheim in Zwolle. Hier volg ik de opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO) op HBO-niveau. Voor ik mijn huidige studie gestart was, heb ik een opleiding op het MBO gevolgd. Dit was de opleiding Midden Kader Engineering Werktuigbouwkunde niveau 4  (WTB) op het ROC Midden Nederland.

Tijdens mijn studie op het MBO heb ik veel projecten uitgevoerd. Veel van de volbrachte projecten heb ik diverse onderdelen binnen het proces van een idee naar een product meegemaakt. Zo werd er door ons ook gekeken naar het design van de producten. Ik heb dit proces weten doortrekken naar een vervolg opleiding op het HBO die zich hier nog meer op focust.

Ik hoop mijn eigen producten later, door middel van een eigen bedrijf of via een fantastische organisatie terug te zien op de markt.

Mijn werkervaring is terug te  vinden op mijn LinkedIn pagina.