Ik ben Thijn van den Beld, geboren op 18-07-1995. Op het moment ben ik student aan het hogeschool Windesheim te Zwolle. Aan het Windesheim volg ik de opleiding Industrieel Product Onwerpen (IPO). Als voorganger op mijn huidige studie heb ik een opleiding Midden kader Werktuigbouwkunde (WTB) aan het ROC Midden Nederland afgerond.

Tijdens mijn studie werktuigbouwkunde heb ik veel projecten uitgevoerd. Van de volbrachten projecten heb ik diverse onderdelen binnen het werkproces ‘product ontwikkeling’ meegekregen. Een onderdeel van dit proces was het design van een product.  De passie uit deze fase heb ik door weten te trekken in mijn huidige vervolg opleiding Industrieel Product Ontwerpen.

Mijn huidige doelstelling is het op de markt brengen van eigen producten. Of dit doormiddel van een eigen onderneming gebeurd of via designers organisatie staat voor mij nog open.

Mijn werkervaring kunt u terug vinden op mijn LinkedIn pagina. Indien u verder naar beneden scrolt zult u mijn huidige bezigheden, mijn passie en een portfolio gedateerd op december 2018 tegenkomen.

Sluit Menu